19 Ιουν 2007

Πήρα το πιο κάτω με μέηλ:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Προσφύγων στις 20 Ιουνίου, ο συντονιστής και οι εταίροι τηςΑναπτυξιακής Σύμπραξης σας καλούν σε Ημερίδα με θέμα"Πέντε Χρόνια ΘεσμικούΠλαισίου καιΠολιτικής Ασύλου στηνΚύπρο: Προβλήματα καιΠροκλήσεις" Σάββατο, 23 Ιουνίου 2007, από τις 09:30 μέχρι τις 18:00, στην Πύλη Αμμοχώστουστη Λευκωσία.

H Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚοινωνικάΔικαιώματα για τους Αιτούντες Άσυλο -ΚοινωνικάΔικαιώματα για Όλους» της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL.

Eυελπιστούμε ότι θα θελήσετε να συμμετάσχετε στην Ημερίδα και να συμβάλετε ουσιαστικά στον επιδιωκόμενο και επιβαλλόμενο δημόσιο διάλογο και προβληματισμό όπως και στη διαμόρφωση προτάσεωνγια την αντιμετώπιση των προβλημάτων στον τομέα του ασύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτενα επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22841720 (Intercollege) και 22878181 (ΚΙΣΑ) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (kisa@cytanet.com.cy).

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται κατά 50% από το Ευρωπαϊκό ΚοινωνικόΤαμείο (ΕΚΤ) και κατά 50% από την ΚυπριακήΔημοκρατία.