5 Νοε 2007

Κουράστηκα!

Κουράστηκα πολύ! Και συνειδητοποίησα ότι έχω πάρα πάρα πολύ καιρό να ακούσω μουσική.

Μόλις ήρθα έβαλα Violent Femmes. Μετά βρήκα και αυτό. Πάει κουτί και με το θέμα που άνοιξε τον τελευταίο καιρό...

Εξακολουθώ να νιώθω κουρασμένη. Μάλλον δεν είναι της ημέρας...

Πάω να εκτονωθώ τρώγοντας σοκολατίνα. Ελπίζω να αρέσει το λινκ με το τραγουδάκι.

5 σχόλια:

Thodoris είπε...

Κι εγώ μόλις τελείωσα το μάθημα μπουζουκιού!! Πίνω λίγο κρασάκι και σερφάρω στη μπλογκόσφαιρα...

Xrysostomos είπε...

Εγώ θα σας κουφάνω. Μόλις ξύπνησα (1.30 το βράδυ) και δεν ξέρω αν θα ξανακοιμηθώ. Χθες έπεσα ξερός το μεσημέρι και η μάχη με τα σεντόνια άργησε να λήξει...

(και μπουζουκάκι δόκτορα? αυτά είναι!)

ΥΓ. Πάντως δασκαλούα, αν όντως το¨"κουράστηκα" είναι γενικό και δεν αφορά μόνο τη σημερινή μέρα, κάνε και κανά διάλειμμα! Έρχεται 17 νοέμβρη, μπορείς να οργανώσεις το δικό σου πολυτεχνείο..

the Idiot Mouflon είπε...

Violent Femmes και Sonic Youth δεν έχει το μαγαζί (αν και πολλές φορές κόντεψα να ανεβάσω δικά τους, έτυχε να επιλέξω άλλα τελικά). Άμα όμως σου κάνουν Joy Division και Killing Joke... κόπιασε σε λίγο, ανεβάζω τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αγρινέ τους Killing Joke δεν τους ξέρω, αλλά οι Joy Division... ακούω συχνά τελοσπάντων. Κατάλαβα και τις μπιραρίες, τι βλάκας που είμαι που δεν τις κατάλαβα πριν στο μπλογκ σου! Είναι οι δύο που αντέχονται.

Χρυσόστομε, νομίζω ότι παθαίνω burn out απο΄τη δουλειά. Αν δέχεσαι παραγγελιές στο μπλογκ σου, γράψε κάτι για αυτό, να ξέρει κι ο κόσμος τι είναι και πώς το παθαίνουμε... (να ξέρω κι εγώ αν αυτό είναι που έχω! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Gia poso kero tha pnigume kathe matei skepsi sto fai?? sto poto?? sto tsigaro?? arxisa na sindeo to na skeftume panta me 'kakies' sinithies... apotoksinosi tora! i pou deftera... pou lei typically o kipreos opote pai na kami dieta!