20 Μαρ 2008

Μέρες ξεποδαρκάσματος

Τούτες τες ημέρες εππέσαν ούλλα μαζίν

Να τα πάρω με την σειρά:

  • Την Πέμπτη η ώρα 8μμ, στη Λευκωσία στο καφενείο "Καλά Καθούμενα" εννα έσιει ανάγνωση του κειμένου "What I heard about Iraq" που την ομάδα Roof Top Theatre group. Η ανάγνωση θα γίνει στα αγγλικά, και είναι πολύ δυνατό κείμενο, παλιό σχετικά, για τις λαφαζανιές που ακούαμε από διάφορους γνωστούς και μη εξαιρετέους για τον πόλεμο στο Ιράκ.

  • Την Παρασκευή υπάρχει μάζεμα στη Λήδρας η ώρα 5 το δείλις. Σύμφωνα με προηγούμενο σχόλιο του Ασερα:
Aceras Anthropophorum είπε...
Φίλε συμπλογκκά, φίλη συμπλόγκκενα,

Η Λήδρας σε λίγες μέρες ξιμπλοκκάρεται. Έλα να φωτογραφίσεις τζαι συ το οδόφραγμαν να το έχεις ενθύμιον πρίν να γραφτεί στες μάυρες σελίδες της ιστορίας της μοιρασμένης Κύπρου. Παρασκευή από τις 5 η ώρα, στο οδόφραγμα θα έρτουν τζαι άλλοι Κυπραίοι μπλόγκερς τζαι μη. Αν γινούμεν πολλοί ίσως μας ακούσουν τζαι οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων που θα τελειώνουν την πρώτην τους συνάντησην. Θα μπορέσουμεν να τους μυνήσουμεν ότι χαιρούμαστιν που το ανοίξαν τζαι θα το χαρούμεν τέλεια όταν θα φύγουν όλα τα οδοφράγματα τζαι η Κύπρος θα είναι μία χωρίς ξένους στρατούς τζαι δικούς. Η πράξη τους αποδεικνύει ότι άμαν θέλουμεν μπορούμεν. Μπορούμεν να ζήσουμε τζαι σε ειρήνη κάτω που έναν ουρανόν. Όπως εμπορέσαν να ποσπάσουν την Λήδρας που τον τοίχον της, τους καλούμεν να ποσπάσουν την Κύπρον όλην από την πράσινη γραμμή της. Εμείς θα είμαστιν δίπλα τους σε μιαν τέθκοιαν προσπάθιαν. Παρασκευή η ώρα 5 μήν ξεχάσεις.

Δασκαλούα θέλω φώτο για ενθύμιο διότι κόφκω μακρυά.


Τετ Μαρ 19, 11:51:00 μμ 2008

Άσερά μου, εν τολμώ να γράψω κάτι άλλο, γιατί απλούστατα γράφεις τα τέλεια. Όσοι πιο πολλοί μπορούμε στη Λήδρας λοιπόν.

  • Το Σάββατο η ώρα 11 έχει αντιπολεμική πορεία από Πλατεία Ελευθερίας προς Αμερικάνικη Πρεσβεία.

  • Και η ΚΙΣΑ με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων διοργανώνει, 3-6 στο European University of Cyprus συζήτηση για το ρατσισμό, ενώ ή την Παρασκευή ή το Σάββατο, θα σας γελάσω θα έχει προβολή αντιρατσιστικής ταινίας που θα την ακολουθήσει πάρτυ μεταναστών. Όποιοι ενδιαφέρονται για λεπτομέρειες υποθέτω μπορούν να μάθουν επικοινωνώντας με τη ΜΚΟ τηλεφωνικά.

2 σχόλια:

zappa είπε...

egw exw kai eksrtateia enantia sthn logokrisia tou radiofonikou sta8mou tou ucy

Κομσομόλος είπε...

Δασκαλούα, θα έρτει τελικά το ΑΚΕΛ στην πλατεία Ελευθερίας το Σάβατο, οξά έκλωσεν πάλε;