15 Σεπ 2009

Καλή χρονιά

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στα σχολεία γίνεται ο αγιασμός. Μωρά τζιαι δάσκαλοι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν μια τέθκοια κατάσταση στα σχολεία, και η γνωστή αμηχανία που ακολουθεί όταν υπάρχουν μη χριστιανά μωρά.

Εν έχω χρόνο να γράψω τζιαι πολύ κύριε ελέησον. Οπότε πάω σε τζιήνο που μου έκαμε εντύπωση. Ο παπάς σήμερα είπε μας να γίνουμε καλοί άνθρωποι αλλά πάνω από όλα καλά Ελληνόπουλα και καλοί χριστιανοί.

Ε, τζιαι καλή χρονιά.

12 σχόλια:

Moonlight είπε...

τσου τσου τσου...

Ανώνυμος είπε...

you heard the father! άτε ίντα που σε θωρώ γίνε καλό ελληνόπουλλο τζαι κάμε το μπλογκ γαλαζιο με σταυρούς!

welcome back (?)

rose είπε...

και μετα κατηγορουν άλλους ότι ειναι εκτος τόπου και χρόνου
χε χε

Aceras Anthropophorum είπε...

Ούτε ο αγιασμός δεν κολλά πάνω σου να αγιάσει η ψυχή σου.

Καλωσόρισες πάλε στα μπλόγκς. Που την μιαν ελυπούμουν που σε χάσαμεν τελευταίως, που την άλλην εσιέρουμουν διότι σίουρα είχες κάτι καλλύττερο να κάμεις.

Lexi_penitas είπε...

Εε, πε αλλόνα ρεεε!!!

Καλά εσύ είσαι καταδικασμένη στο πυρ το εξώτερο.

Μπαϊ δε γουέϊ, καλωσόρισες...

Anef_Oriwn είπε...

Δασκάλα,
Shερετώ ΣΕ!

Και τα καλωσορίσματα κι από μένα κι ελπίζω κι εύχομαι [να έχεις ή να κλέβεις χρόνο] να σε βλέπουμε πιο συχνά στα blogοσφαιρικά ερτζιανά.

Τώρα όμως, [κι έτσι μεταξύ μας] τι περίμενες από έναν παπά να πει σε σας και στα παιδιά; Πάλι καλά που περιορίσθηκε σ’ αυτά. Το βασικό ζήτημα είναι,
Πρώτον, γιατί ακόμα τους δίνουμε ή τους επιτρέπουμε να έχουν ρόλο στην όλη σχολική δραστηριότητα [θα σε δω κι εσένα τι θα κάνεις όταν θα γενείς διευθύντρια], και
Δεύτερον, πως μεταφέρετε εσείς οι εκπαιδευτικοί το πνεύμα της πολυ-πολιτισμικότητας και της πολυ-θρησκευτικότητας [που είναι πλέον μια πραγματικότητα στα κυπριακά σχολεία] στα παιδιά. Αλλά όταν ο Πρόεδρος της Οργάνωσης των Δασκάλων [ο κος Μικελλίδης] συνεχίζει το βιολί του και μιλά και δίνει οδηγίες [σε στυλ “αποφασίζομεν και διατάττομεν”] όπως αποκλειστούν οι επαφές των ελληνοκυπρίων δασκάλων και μαθητών με τουρκοκύπριους δάσκάλους και μαθητές [παρά τις αντίθετες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας], τι μπορούμε να περιμένουμε; Εκείνο όμως που δεν κατάλαβα είναι τι έχουν οι τουρκοκύπριοι, χολέρα, γρίππη τύπου Α, ή επιάσαν φτείρες;

Anef_Oriwn
Τετάρτη 16/9/2009 – 4:05 μ.μ.

gregoris είπε...

kalin epanodo: sti blogosfera, stin kipro, stin ekpedefsi, sto kinima

daskaloua είπε...

Αντιχαίρετε σε όλους και σας ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα. Ελπίζω να μπορέσω να ανταπεξέλθω σε συχνότερες αναρτήσεις, παρόλο που πέρσι έχασα ένα σωρό εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

Λεξιπένητα, υπαινίσσεσαι ότι εν μου περνά να γίνω καλός άνθρωπος και πάνω από όλα καλό ελληνόπουλο και χριστιανόπουλο;

Άνευ τούτο που ρωτάς χρήζει εξτρά ανάρτησης. Εν συντομία (μα πολλή συντομία) έτσι όπως έχουν τα πράματα τωρά αμφιβάλλω σοβαρά αν μπορούν να γίνουν αποτελεσματικά πράματα. Χρήζουν ριζικών αλλαγών. Τα νέα ΑΠ εν ένα πράμα, αλλά που μόνο του εν κάμνει για ζήτω.. Σύμφωνα με Τσιάκαλο κλπ θέλουν να τα κάμουν τζιήνα πρώτα τζιαι μετά τα υπόλοιπα σε συνάρτηση. Ίδωμεν.. Επίσης, μπορεί τούτη η απαισιοδοξία που με έπιασε τωρά να εν ενας που τους λόγους που εν θέλω προαγωγές τζιαι άρα΄εννα πάω να χώσω τα μεταπτυχιακά μου ;-).

the Idiot Mouflon είπε...

Αμαρτωλή!

stalamatia είπε...

Τώρα σε πήρα χαπάρι ότι ήλθες .Καλωσόρισες και καλή σχολική χρονιά.
χα χα χα μόνο τα ελληνόπουλα και οι χριστιανοί είναι καλοί άνθρωποι;.
Τότε είμαστε σιήσιη ποϊνόραμμα.

ιων είπε...

Εστω και ετεροχρονισμένα, αν έκαμνεν " αγιασμόν" ένας χοτζας, ή ένας βουδιστής μοναχός, και έλεγε στα παιδιά να γίνουν καλοί μουσουλμάνοι ή καλοί βουδιστές, φίλοι μου δεν θα είχε και πολλή διαφορά, διότι όλες οι θρησκείες μιλούν για τα ίδια πάνω κάτω πράγματα. Να αγαπάς και να σέβεσαι τους ανθρώπους και το θεό κλπ. ΄Οσο για το καλά ελληνόπουλα είναι πολύ παρεξηγημένο. Ελληνας δεν είναι ο κάτοικος της Ελλάδας ή ο Κυπραίος που θέλει να λέγεται Ελληνας. ΄Ελληνας είναι ο κάθε άνθρωπος που είναι φωτισμένος με το Ελληνικό πνεύμα και την ελληνική φιλοσοφία. Την σημερινή εποχή ΕΛΛΗΝΕΣ είναι άνθρωποι που κατοικούν στην Γερμανία, τη Γαλλία, την Αμερική και άλλου, και κατ΄ονομα Ελληνες οι κάτοικοι της δύστυχης Ελλάδας

Ανώνυμος είπε...

yeezy 350
moncler
jordans
golden goose shoes
air jordan
golden goose outlet
kd shoes
kyrie 7
steph curry shoes
off white jordan 1