17 Μαΐ 2007

Η συνέλευση

Πάεις στην επαρχιακή συνέλευση της ΠΟΕΔ. Είσαι εσύ αλλό 6-7 συνάδελφοι τζιαι καμιά μούγια που εβαρέθηκε τζιαι κόφκει βόλτες. Πιλέ μου να ζητήσουν να έχουν μιαν αίθουσα πιο μεγάλοι για να χωροί τους δασκάλους σχολείων μιας ολόκληρης επαρχίας εν εκαϊλίσαν. Μα αφού ξέρουν που πρίν ότι οι συνάδελφοι εν θα πατήσουν. Τόσην αδιαφορία πιον γιατί; Μα φυσικά επειδή φταίσιν οι συνάδελφοι που εν που τη φύση τους αδιάφοροι. Εννοείται ότι η συνέλευση έγινε απογευματινές ώρες.

Η ημερήσια διάταξη ήταν η λογοδοσία της επαρχιακής για τα πεπραγμένα του χρόνου τζαι συζήτηση και λήψη απόφασης για κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης. Τούτο το λήψη απόφασης αν το θυμούνταν λίο κάποιοι ίσως να έφκαινε τζαι καλύτερα η συνέλευση τζιαι οι συνάδελφοι ξαφνικά να έπαυαν να ήταν τόσο αδιάφοροι όσο από την φύση τους είναι εδώ και χρόνια, όπως προσπάθησαν μερικοί στη συνέλευση να μας πείσουν.

Τελικά είπαν μας ότι η συνέλευση ενναιν για να λάβει απόφαση αλλά για να μεταφέρει στο ΔΣ της ΠΟΕΔ τα θέματα που εγγράφησαν ούτε λίγο ούτε πολύ. Ε, πείτε μας να σας στείλουμε μέηλ σιόρ να τελειώνουμε! Ήντα μας απασχολείτε, για να λαλούμε μόνο λόγια ότι η συνέλευση εν το ανώτερο όργανο λήψης αποφάσεων τζαι εν δεσμευτικό αλλά κατά τα άλλα να τη γράφουμε ως προς τούτη της τη λειτουργία στα παλαιότερα των υποδημάτων μας; Αν οι συνάδελφοι δεν έχουν λόγο στις συνελεύσεις, γιατί να έρτουν;

Πρέπει να ξεφύγουν κάποιοι που τη λογική του γραφειοκράτη, αν θα καταφέρουν να φέρουν κόσμο στις συνελεύσεις και το συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων να λειτουργεί επιτέλους δημοκρατικά τζιαι που τη βάση του τζιαι όι που τους όποιους 7 μας κάτσουν ύστερα που τις εκλογές!!!

Υ.Γ.
Άσε που κοτζάμου μέλος παράταξης, πρώην γενικός αντιπρόσωπος εν έπιαε το φαξ στο σχολείο του, τζαι έπρεπε να του το πω εγώ για να έρτει! Τζαι η απάντηση μέλους της επαρχιακής επιτροπής ήταν: "¨Αφού έστειλα σου μήνυμα, ρε"! Ορίστε λογική στις ειδοποιήσεις των μελών για να παρευρεθούν στη συνέλευση. Η λογική του ξέρω σε τζαι στέλνω σου ες εμ ες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: