21 Μαΐ 2007

Οι παγκόσμιες ημέρες

Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να βάλω εδώ τις διάφορες παγκόσμιες ημέρες που ίσως να έχουν σημασία για μένα ή για τους φίλους που μπαίνουν εδώ. Το τι βρήκα, ειλικρινά δεν το περίμενα.

Ξεχωρίζουν πάντως κάποιες βασικές ημερομηνίες:
  • 14 Μαρτίου: Την ημέρα αυτή, αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι (και όχι μόνο), επέλεξαν κάποιοι για να ορίσουν ως Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας. Παράλληλα όμως, την ίδια μέρα αποδίδεται φόρος τιμής και στην Πεολειχία! Τώρα αν αυτό πρέπει να το κάνεις τρώγοντας μπριζόλα, δεν ξέρω, δεν τις τρώω κιόλας τις μπριζόλες... Επίσης είναι και παγκόσμια ημέρα της σταθεράς π, οπότε δεν ξέρω αν ταυτόχρονα με τις άλλες 2 δραστηριότητες, θα πρέπει να λύνετε και κάνα μαθηματικό...
  • 8 Αυγούστου: Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού. Μην πείτε ότι δεν το ξέρατε, σας έχω προειδοποιήσει 3 μήνες πριν. Καιρός να αδράξετε την ευκαιρία και φέτος να τιμήσετε την ημέρα δεόντως!
  • Για όσους πιστεύουν στο γάμο, 11 Φεβρουαρίου είναι η μέρα του θεσμού.
  • 8 Ιουλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αλλεργίας, οπότε αν είστε αλλεργικοί σε κάτι, γιορτάστε το στο μάξιμουμ!
  • 12 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αβγού...
  • 19 Νοεμβρίου η Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας - μην τολμήσετε να κατουρήσετε σπίτι, προσβάλλετε τη μέρα.
  • 21 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Χαιρετισμού - άντε γεια...

3 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Δασκαλού έθελα να σε ρωτήσω κάτι. Πριν περίπου 20 χρόνια όταν έκαμα το ΑΤΙ οι δασκαλούες εκάμναν κοινά παρτυ με το ΑΤΙ. 90% δασκαλούες με 95% τεχνικούς μηχανικούς ετσιαττούσαν τα σκουφκιά μας. Εγώ εν επιασα δασκαλούν αλλα οι μισοί μου φίλοι εκουρουκληστήκαν με κορούν απο την παιδαγωγικήν. Η παγκύπρια μέρα φιλίας ΑΤΙ παιδαγωγικής υπάρχει ακόμα; Στον τζαιρόν μας εμάς είσιεν 3-4 τον χρόνον.

Δασκαλούα είπε...

Εν μας είπες τελικά τι "έπιασες"; Τελοσπάντων δεν είχα ιδέα για αυτές τις παγκύπριες ημέρες φιλίας γιατί δεν έχω εμπειρία από φοιτητοζωή κυπριακή (σπούδασα όξω). Πάντως αν πριν 20 χρόνια ήταν λογικό γιατί στην Ακαδημία μόνο γυναίκες κατά κύριο λόγο έβρισκες, ενώ στο ΑΤΙ ήταν μαζεμένα τα κοπέλλια, τώρα ίσως και να έπεσε αυτό το κλίμα, αφού οι σχολές του Πανεπιστημίου Κύπρου αυξάνονται και πληθύνονται και μαζί τους και ο αντρικός πληθυσμός. Μπορεί και όχι, θα ρωτήσω ανθρώπους μέσα στα πράγματα για να είναι το μπλογκ έγκυρο, έγκαιρο και αντικειμενικό.

zappa είπε...

twra kai oi men kai oi de sparkwnountai