21 Ιουν 2007

Νέο από Μανόλη Σόβολο

Ο Μανόλης Σόβολος (ο γνωστός) έστειλε το μέηλ που παραθέτουμε πιο κάτω, συναδέλφισσες και συνάδελφοι. Ο Μανόλης ο Σόβολος θέλει να πιστεύει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του μέηλ για φέτος. Όχι, ρε Μανόλη. Θέλουμε και νέα για τις 29 Ιούνη, έτσι θα φύγεις; Εγώ περιμένω και ιδιαιτέρως τα νέα σου...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΕΔ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΟΒΟΛΟΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ! ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΦΙΛΟΣ/ΦΙΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ! ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ/ΕΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ/ΕΣ
Αγαπητοί/ές φίλοι/ες.


Με το τέλος της σχολικής χρονιάς σας εύχομαι καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ για την παρέα σας, τα σχόλιά σας, τις απόψεις, τα καλά σας λόγια και τη βοήθειά σας να μεγαλώσουμε την παρέα μας. Αυτή η προσπάθεια είναι συνεχής και στηρίζομαι στις δικές σας πρωτοβουλίες. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και μέσα στο καλοκαίρι.

Την επόμενη βδομάδα (29 Ιουνίου) έχουμε τη συνέχεια της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης των Γενικών Αντιπροσώπων. Θα καταβάλλω άλλη μια προσπάθεια να συζητηθούν ουσιαστικά θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα του σχολείου μας. Θα προσπαθήσω να «ξυπνήσω» κοιμισμένες συνειδήσεις συναδέλφων που οι ηγεσίες των παρατάξεων τις έχουν μετατρέψει σε «συνδικαλιστικές γλάστρες».


Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην επικοινωνία μας … ίσως να οφείλεται και σε τεχνικούς λόγους. (Χρειαζόμαστε και … επίσκεψη-αναβάπτιση στους τόπους της πρώτης αγωνιστικής δράσης)

2 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Ξηπάλαρε λλίον... πόσα εφόρτωσες σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

hola cabrita chipriota,

είχα μερικά μέηλ που μου φάνηκαν χρήσιμες ανακοινώσεις. έγραφα κι ένα για τη δικτατορία της γλώσσας στους μαθητές αλλά μου έκοψαν τον ειρμό κι έτσι περιορίστικα.

Στο μεταξύ, γαμάτο το μπλογκ σου, αλλά ούτε ένα μέηλ επικοινωνίας, ρε συ? Εν μας θέλεις?