28 Ιουν 2007

Φιλοζωική ανακοίνωση

Όσοι ενδιαφέρονται ας το βάλουν στο μπλογκ τους ή ακόμα καλύτερα ας πάρουν στο πιο κάτω τηλέφωνο. Το πήρα με μέηλ, οπότε μην ζητάτε τη Δασκαλούα, δεν είμαι εγώ.

Έχουν βρεθεί 7 πανέμορφα λυκοσκυλλάκια 2 εβδομάδων μαζί με την μητέρα τους
εγκαταλελειμμένα στην περιοχή Αγλαντζιάς. Θα μεταφερθούν σε καταφύγιο στην Λάρνακα όπου αν δεν υιοθετηθούν (δωρεάν διαδικασία) σε 15 μέρες, θα θανατωθούν. Για τις επόμενες 15 μέρες αναγκαστικά πρέπει να είναι με την μητέρα τους γιατί θηλάζουν. Μετά μπορούν να δοθούν σε διάφορους ιδιοκτήτες. Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το 99-446118.

Μπορείτε σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτή την ανακοίνωση; Έχουμε επικοινωνήσει με την Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας Ζώων και με το Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας όπου μας ανέφεραν ότι θα τα σκοτώσουν υποχρεωτικά επειδή δεν έχουν χώρο .

2 σχόλια:

Nobody είπε...

Αν μπορούσα με κάποιο τρόπονα μεταφέρω το σκυλάκι στην Ελλάδα,δε θα το συζητούσα. Θα έπαιρνα και 2!!
Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να μεταφέρω τα κουταβάκια με Ετζίαν.

Δασκαλούα είπε...

Γίνεται να μεταφέρεις σκύλους και γάτους με διάφορες αεροπορικές εταιρίες που θέλουν να σέβονται τον εαυτό τους και τους πελάτες τους. Χρειάζεται όμως να έχει τα χαρτιά του, τα εμβόλιά του κτλ. Πληροφορίες σίγουρα θα ξέρει ένας καλός ταξιδιωτικός πράκτορας, ή η ίδια η εταιρία, ή οι κτηνιατρικές υπηρεσίες Κύπρου. Άρα αν είναι το μόνο που σε εμποδίζει, κάνε 2-3 τηλέφωνα και πάρε!