11 Οκτ 2007

Πατάτες αντιναχτές!

Ότι γενικά είχαν ρατσιστικά στοιχεία σε τούτη τη δήθεν αστεία εκπομπή εφαίνετούν τους που παλιά. Το τρέιλερ που εφκάλασιν όμως τωρά (κρατικό κανάλι, δήθεν ποιότητα), εν παίζεται! Εβάλασιν έναν που τους "ηθο"ποιούς να φκει πας σ' ένα τιπόζιτο του νερού τζιαι να φορεί την στερεότυπη ριγέ στολή του φυλακισμένου! Ύστερα ήταν η άλλη "ηθο"ποιός τζιαι ελάλεν του ότι εν που το Ρικ κτλ τζιαι έκοφτεν ημίσιη μου τον Ιρανό-καρικατούρα (όπως τον εκάμασιν εννοώ) τωρά που ίντα εκπομπή ήταν ημίσιη μου! Αφήνοντας υποννοούμενα ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βγει στην τηλεόραση. Ότι ήταν φυλακή τόσο καιρό, χωρίς δίκη, δεν το πιάσαν! Ρε, διπλό φονικό να κάμεις τζιαι να σε πιαν, αδίκαστο εν θα σε αφήσουν! Όι να μεν έχουν με λόγο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απογοητευτικό, ειδικά απο τη Ζωή Κυπριανού την οποία άκουσα στον Αστρα να μιλά για την πολύχρονη εμπειρία της διδασκαλίας θεάτρου (αμισθί) σε φυλακισμένους. Ξέρω ότι οι ηθοποιοί μας αναγκάζονται να παίζουν στην TV για να επιβιώσουν, αλλά αφού, προφανώς, διαφωνεί ιδεολογικά, ας αντισταθεί.
Παρεπιμπτόντως, μπήκα στη σελίδα του ΜC Laren μέσω της σελίδας σου, και ανακάλυψα ότι ήταν στο Βόλο, με Chomsky και άλλους, σε συνέδριο αρχές Οκτώβρη. Τι έχασα!

Ανώνυμος είπε...

καλώς τη νεγρίτα! συνάδελφος; (προφανώς;)

Ανώνυμος είπε...

Ναι, εκπαιδευτικός κι εγώ. Στην ιδιωτική τριτοβάθμια και με ενδιαφέρει τι γίνεται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, οπότε μαθαίνω από το blog σου. Ετσι δεν παν οι κόποι σου χαμένοι!