6 Ιουν 2008

Σημαία

Από το Φιλελεύθερο:


Ανεβοκατεβαίνει η σημαία στο ΡΙΚ

Για δυο βράδια άγνωστοι αναλαμβάνουν την έπαρση

Η ελληνική σημαία, ανεβοκατεβαίνει τις τελευταίες ημέρες στο ΡΙΚ. Τη Δευτέρα ανέβηκε, την Τρίτη κατέβηκε, την Τετάρτη ξανανέβηκε και πάλι.

Όλα άρχισαν την Τρίτη το πρωί, όταν στον ιστό της εισόδου εμφανίστηκε ελληνική σημαία και κανείς δεν ήξερε ποιος την ανέβασε. Την ίδια μέρα, ηλεκτρονικό μήνυμα που έφτασε στον κεντρικό υπολογιστή της εφημερίδας μας με την υπογραφή άγνωστης οργάνωσης, που υπέγραφε ως «εθνικό μέτωπο Κύπρου», ανέφερε ότι δικά της μέλη προχώρησαν σε έπαρση της σημαίας στο ΡΙΚ. «Η κίνησή μας αυτή ήταν συμβολική καθώς ξέρουμε ότι θα την υποστείλουν ξανά» αναφέρεται στο μήνυμα, το οποίο καταλήγει με τη φράση «η νεολαία της Κύπρου δηλώνει παρούσα, έτοιμη να αντικρούσει τα ύπουλα σχέδια για αφελληνισμό της Κύπρου».

Ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ Θέμης Θεμιστοκλέους, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον «Φ», δήλωσε ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με ανοησίες, διότι τον απασχολούν πολύ πιο σοβαρά πράγματα. «Στην Κύπρο, είπε, έχουμε πικρά πείρα από τη δράση και τις πράξεις των Μετώπων. Διερωτώμαι όμως -συνέχισε- εάν θα προχωρήσουν με παρόμοιες πράξεις και στα κτίρια του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, της ΑΤΗΚ, της ΑΗΚ. Μαθήματα πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανένα, προπάντων από Μέτωπα».

Η σημαία κατέβηκε την Τρίτη, όμως την Τετάρτη το πρωί, μια άλλη υπήρχε ανεβασμένη στον ιστό διότι κάποιοι έδρασαν πάλι κατά τη διάρκεια της νύκτας. Μέχρι αργά χθες, η σημαία εξακολουθούσε να κυματίζει στην είσοδο του ΡΙΚ. Για να μην δοθεί συνέχεια στην ιστορία, ο κ. Θεμιστοκλέους, έδωσε οδηγίες για να μην κατέβει τώρα.

ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΡΠΑΣ

ΥΣ (δασκαλούας): βρήκα όμως κι αυτό (για να μη λέμε ότι είναι άγνωστοι)...

9 σχόλια:

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Να μην περιμένουμε ότι ό κόσμος θα γεμίσει ξαφνικά με μυαλά. Οι ανόητοι θα υπάρχουν πάντα. Καθαρίστε τους απο το μυαλό σας.
Σωστός ο Θεμιστοκλέους στο ΡΙΚ.

Ανώνυμος είπε...

Θερίζουν ότι έσπειραν. Και οι συγκεκριμένοι του ΡΙΚ δεν υπήρξαν αμέτοχοι στη δημιουργία κλίματος που να ευνοεί τέτοια φαινόμενα, απλά έγιναν στόχος τώρα γιατί είναι κρατικό κανάλι και "έχουμεν κότσhινον πρόεδρον".

Γιατί νομίζεις δεν έγιναν στόχος επί τΑΣΣΟΥ;

zappa είπε...

Lo conio que los pario, pputps fatsas

Anef_Oriwn είπε...

@ Daskala,

Τρίτωσε το κακό (με το δικό σου post), από σεσημασμένους “ανθέλληνες”, για την υποστολή της ελληνικής σημαίας από το προαύλιο του ΡΙΚ.
Μπορείτε να ανατρέξετε και σ’ αυτά τα links:

1. http://mihalismihail.blogspot.com/2008/06/blog-post.html
2. http://aneforiwn.blogspot.com/2008/06/5_06.html


@ the Idiot Mouflon,

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Anef_Oriwn
Σάββατο 7/6/2008 – 2:22 μ.μ.

Μιχάλης είπε...

Το γελοίο της περίπτωσης είναι ότι κάποιοιθεωρούν ότι επειδή τόσα χρόνια γινόταν παρανομία, έχει νομιμοποιηθεί η ανάρτηση της ελληνικής σημαίας.
Ίσως να μην το ξέρουν ότι μπορεί να αναρτηθεί και η τουρκική.
Αλήθεια, πώς θα αντιδράσουν σε μια τέτοια περίπτωση;

Αννα είπε...

To σχόλιο μου είναι άσχετο απο ανάρτηση σου..Τυχαία βρέθηκα εδώ και είπα να πω μια καλησπέρα συναδελφική!!!
Να εχεις ενα ομορφο καλοκαιρι..


Πολυ αξιολογο το ιστολόγιο σου...

dokisisofi είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Ειν'όμορφη ρε παιδιά, πώς να το΄κάνουμε?

Κώστας Μόντης

Κομσομόλος είπε...

Δοκισοφι, και ο αδερφός μου είναι ωραίος, να τον κρεμάσω σ'ενα ιστό;

Όλα αυτά θα εκλείψουν, όταν η κυβέρνηση το πάρει απόφαση να καθαρίσει την αστυνομία από τους φιλοχρυσαυγίτες που τους κάνουν πλάτες...

Ανώνυμος είπε...

Σε όποιον Καραγκιόζογλου δεν αρέσει η Ελληνική Σημαία να πάει να κουρεύεται.
Ευχαριστώ