17 Οκτ 2007

Τουρλού τουρλού

Σημερα θα κανω ενα ποστ χωρις τονους απο οτι φαινεται και τουρλου-τουρλου.

  1. Πρωτα απο ολα θα πω οτι πρεπει να πατε εδω για να διαβασετε μια ενδιαφερουσα αποψη συναδελφισσας για εναν υπο εμφαση στοχο.
  2. Μετα θα πω να πατε στο http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/ όπου ο Λεξιπένητας έχει ανάψει τη συζήτηση με τη συμμετοχή και άλλων μπλογκερ σε σχέση με το μπλογιγκ και τις δυνατοτητες του.
  3. Μετα θα πω στους συνδικαλιστες του κλαδου που ενδεχομενως διαβαζουν αυτα που γραφονται εδω οτι αν αυτα τους φαινονται ουτοπικα ειναι επειδη εχουν ταυτιστει εδω και χρονια με τους απεναντι και οχι με τους συναδελφους τους και με την κοινωνια. Οπως την τελευταια σκηνη στη Φαρμα των Ζωων ενα πραμα. Μια καλη αρχη θα ηταν να αλλαξετε το καταστατικο συναδελφοι. Και να σας πω εγω μετα για ουτοπιες.

2 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Δασκαλούα μου κατ' αρχήν ευχαριστώ για τη παραπομπή. Βοηθάς τον κοινό σκοπό :)

Πάντα, έτσι εκ του μακρόθεν βέβαια, η ΠΟΕΔ μου φάνταζε σαν μια αρτηριοσκληρωτική, αναχρονιστική και εθνικιστική οργάνωση. Θυμάμαι τους, καλούς κατά τα άλλα, δασκάλους μου να μας μαθαίνουν να τραγουδάμε με πάθος το "Ηταν 1η Απριλίου" και να τονίζουν με κάθε τρόπο την ανωτερότητα των Ελλήνων είτε μέσω των ηρώων της ΕΟΚΑ και του 1821, είτε μέσω του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Καμιά φορά που τυγχάνει να μπω σε δημοτικό και βλέπω τις αίθουσες νομίζω ότι πολύ λίγα άλλαξαν.

Δασκαλούα με αρχεία και Δασκαλούα χωρίς αρχεία, έχετε πολύ δρόμο. Είμαστε δίπλα σας.

Ανώνυμος είπε...

retro jordans
kyrie 6 shoes
air jordan
bape
supreme clothing