10 Απρ 2008

Ο τατσίζης, ο εραστής τζιαι ο έρωτας

  1. Ο τατσίζης: Τζιαι εν κανεί που είσαι τατσίζης, εν κανεί που πρέπει να έρτει ο άλλος για να του πεις τι έσιεις, εν τον αφήνεις καν να ολοκληρώσει. Πιο μεγάλη δικτατορία που τούτη εν έσιει. Σηκώνεσαι, επιλέγεις εσύ το τέλος της συζήτησης τζιαι ο άλλος μεινίσκει με μισή φράση μαλάκας (με το συμπάθειο). Τζιαι πρέπει να καταλάβει γιατί το τάχα μου πολιτισμένο σου ύφος, γίνεται θυμοθκιάρικον γιατί η δημοκρατία που διεκδικείς εν άμα ο άλλος ταυτίζεται με τις δικές σου τις απόψεις τζιαι μόνον.
  2. Ο εραστής: Άμα κατεβαίνω τα σκαλιά τζιαι δω κανέναν μπροστά μου, σιαιρετώ. Τζιαι ας μεν με σιαιρετίσει - το κρίμαν στον λαιμόν του! Ε, όι τζιαι να σου λαλώ χαλόου σαν βουρώ να πιάω το αυτοκίνητο να πάω στη δουλειά μου, τζιαι να μου κάμνεις τζιαι παρενόχληση σεξουαλική, ρε κουμπάρε! Εν σε εξανασιαιρέτησε ποττέ κανένας;
  3. Ο έρωτας: Ελάλε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης για τζιήνη την κορούδα που της επιτέθηκε ο τύπος με το κατσαβίδι τζιαι ότι μπορεί να το έκαμε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί της τζιαι τζιήνη εν ανταποκρίθηκε. Τζιαι αμέσως μετά που τα λέει τούτα ο/η ρεπόρτερ, το ρεπορτάζ κλείει με δήλωση πολίτη "Ε μα ξέρω, μπορεί να ήταν ερωτευμένος". Ε, άτε κοπέλια, τζιαι αν δεν ανταποκριθεί πιάστε το κατσαβίδι...

Σόρρυ για τα ακατάπαυστα αλλά επειδή ούλλοι οι μπλόγκερ λίο πολλά φκάλουν τζιαι τα νεύρα τους μες στα μπλογκ τους, είπα να γράψω τζιαι γω τα δικά μου...

70 σχόλια:

stalamatia είπε...

Ο τατσίζης ίντα μπου ένι? Τζιαι βουρητή τζιαι το παρενόχλημα ,παρενόχλημα δηλαδή άμα πας κουνάμενη λυγάμενη τι θα γείνει? Δεν σε βλέπω καλά κυρία δασκάλα. Πρόσεχε!!!!!

Έλατο Χελιδόνι είπε...

έτσι έτσι...πέ τα να ξαλαφρώσεις, πιάσε το κατσιαβίδι τζιαι ποβίδωσε το καπάτζι των αποθημένων σου

Agobooks είπε...

:)
Καλό Σαββατοκύριακο δασκάλα!

dokisisofi είπε...

dld an den itan erotevmenos o indos ti parapanw tha ekamne?

Unknown είπε...

Χμ…εδώ που τα λέμε, ίσως πρέπει να φτιάξω ακόμα ένα ιστολόγιο μόνο και μόνο για βγάζω τα νεύρα μου. Καλή ιδέα, όπως συνήθως εμπνέεις
:-)

stalamatia είπε...

Ου για όνομα τόσοι επεράσετε ενι ξέρει κανένας ίντα μπόνι ο Τατσίζης?

dokisisofi είπε...

Einai o pikranteros o anthropos. O pikroxolos, i krifaloupa, o asigxompatos, o kakentrexis. Nai o kakentrexis einai sta ellinika.
Dld kati san ton anef-oriwn kai ton xwriko ena prama...

Ανώνυμος είπε...

eksexasete ton malaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaa

stalamatia είπε...

Κορούες ηρεμείστε μάνα μου. ΕΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!

dokisisofi είπε...

evoithisan kai ta paradeigmata, ennen?

stalamatia είπε...

Όχι τα παραδείγματα δεν βοήθησαν.Δκησίσοφη σου αρέσει να τους πειράζεις έννεν?

dokisisofi είπε...

de mporw na sou apantisw..eipen i daskala na min miloume metaksi mas..

Ανώνυμος είπε...

@ Φίλτατη Stalamatia,

“Άνεφ κάνε μια βόλτα από τη Δσκαλούα να πάρεις το κέρασμα σου.”

Σ’ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση για το τζιεραστικόν (“[ Ο τατσιζης] Einai o pikranteros o anthropos. O pikroxolos, i krifaloupa, o asigxompatos, o kakentrexis. Nai o kakentrexis einai sta ellinika. Dld kati san ton anef-oriwn kai ton xwriko ena prama..), από μέρους του μεγάλου μου ερώτα, της Dokisisofis! Ξέρω ότι ούλλη μέρα είμαι μες τον νου της! Όσον (νουν) έχει φυσικά ή της έμεινεν! Πόσους να προλάβει κι εκείνη η καημένη! Φέτος αρκεψαν τζιαι οι πυράες (οι ζέστες) γλήορα! Ππέφτει, τζοιμάται θωρεί με όρομαν, ξυπνά πάλαι είμαι με στον νου της! Ο έρωτας είναι αμοιβαίος τελικά! Το πρόβλημα είναι που μας προέκυψεν (όμως αιφνιδίως) τζι’ ο Xwr(ik)os! Ινταμ που λαλείς Ρε Σύντροφε; Να την πιάσουμεν πομησhάρικην τζιαι να την μοιραζόμαστεν; Τι προτιμάς στήθος ή μπούτι;

@ Φίλτατη Daskal., Blogοδέποινα,

Απολογούμαι για ύφος της απάντησης μου, αλλά τελευταία (και λόγω της ζέστης φαίνεται) ελασκάραν οι βίδες μου! Γι’ αυτό και στην επίθεση απαντώ με επίθεση, παρ’ όλο που με το διάβασμα του “τζιεραστικού” δεν μπόρεσα να μην χαμογελάσω! (Πως τα λέει αυτή η κουρούδα!). Πως ήταν όμως εκείνη η παροιμία, που πάει γάντι στην περίπτωση: “Εξυπνήσαν οι καπόττοι τζιαι γαμούν μόνοι τους!” (Sorry, κορίτσια). . Ή “ενιάλσεν η αίγια της κουέλλας”! Ή “ο παθών εν ο γιατρός”!

Τέλος πάντων, για να είμαι ειλικρινής Stalamatia, όταν μου είπες να περάσω να πάρω το κέρασμα μου, νόμισα πως αποφάσισε η κύρια Daskaloua να με κεράσει εκείνη (να μου κάνει ας πούμε το τσιάι μου) μια τζιαι εν τα κατάφερα (μέχρι τα τώρα) να την κεράσω εγώ! (Της χρωστώ αλλά θέλω να γνωρίσω και την πολυσχιδή προσωπικότητα της).

Να ‘σαι καλά Stalamatia! Το απόλαυσα!

Anef_Oriwn
Τετάρτη 16/4/2008 – 10:45 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

@ Anef_

Θα σε παρακαλούσα να ξεκολλήσεις λίο. Πότε σου έκαμα το τσάι σου; Σε προηγούμενο ποστ που απλώς ένιωσα την ανάγκη να υπερασπίσω/ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα που πιστεύω; Ήταν για να στηρίξω τον εαυτό μου τζιαι όι για να κάμω τσάι σε σένα.

Τζιαι κόψε το τούτο με την πολυσχιδή προσωπικότητα πλιζ... Ευχαριστώ.

Τζιαι επειδή εν όντως πολλή πειρά τελευταία λέω αντί για τσάι να σου κάμω καμιάν λεμονάδα σπιθκιάσιμη, είσαι;

@ υπόλοιποι

Τατσίζης για μένα εν ο άνθρωπος που παρεξηγιέται πολλά εύκολα τζιαι κρατά το τζιαι πάει μετά. Αφορμή για να το γράψω ήταν για να καλμάρουν τα νεύρα μου μετά από μια κατάσταση που μου έτυχε στον προσωπικό μου χρόνο. Αν τζιαι, εδώ που τα λέμε, εν πολλοί που έχουμε γύρω μας πολλούς που αντιδρούν κάπως έτσι.

Ανώνυμος είπε...

@ Daskala,

Καλή σου μέρα!

Πάω πάσο και γενικώς ξεκολλάω! Δεν θα σου χαλάσω χατίρι! Τούτο έλειπε να μαλώνω και μαζί σου!

Ευπρόσδεκτη η λεμονάδα η σπιθκιάσιμη! Να κοιτάξω αν έχει ακόμα λεμόνια η λεμονιά μου να σου φέρω τζιαι λεμόνια σπιθκιάσιμα!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 17/4/2008 – 7:25 π.μ.

dokisisofi είπε...

Einai ton eafto sou pou meioneis, an kai opws fainetai de thelei voitheia apo ta logia sou. I giagia mou lalei "pisw apo ta asxima logia kryvontai asximes prakseis" kai sena oi xydaiotita sou mila apo moni tis. To poios trexei pisw poion einai alli ipothesi kai prospatha na sou perasei pou o "eimasten gia klamata se eftise. Egw ena aplo asteio ekana. Alla apedeikses oti eisai aksios antiprosopos tou orismou pou edose kai epipleon tis prosthikis pou ekane i mouzoura.
Oso gia ton misoginismo sou kai ton xidaios tropos pou apefthinthikes sti moni edo mesa (kai allou) pou exei ta kotsia kai sou mpainei, entassontai ki afta sto geniko plano twn epilogwn sou. Nomizw oti mporw me anesi na pw oti "eisai ena sixama". Kai an oi korudes oi alles se anexontai kai se kernoun kai pota, egw den eimai san kamia pou toutes.
Btw toutes tis xidaiotites emathen sou tes i mana sou? Pou tis emathe afti (arage)?

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε παιδιά ένα αστείο για να πειράξω τον Ανεφ ήθελα να κάνω ,έτσι μου ήρθε.Αλλά αποδείχτηκε λάθος .Τελικά συγνώμη Δασκαλούα που έγεινα αιτία να γίνει καυγάς στο μπλογκ σου.Δοκισισόφη δεν το έκανα επίτηδες΄.
stalamatia

Ανώνυμος είπε...

@ Daskala,

Απολογούμαι που δημιούργησα αναταραχή στο blog σου! Δεν θα επαναληφθεί! (Επέτρεψε μου όμως να σχολιάσω παρακάτω ήπια και νηφάλια μόνο δυο - τρία σημεία από το λογύδριο της Dokisisofis. Εξ άλλου νομίζω ότι είμαι και εντός θέματος καθώς όλ’ αυτά έχουν σχέση με “τατσιλλίθκια”. Αν η Dokisisofi απαντήσει υπόσχομαι δεν θα συνεχίσω).


@ Stalamatia,

Απολογούμαι αν σε άφησα εκτεθειμένη ή σε έκανα να νοιώσεις άβολα … Δεν θα επαναληφθεί! (Τελικά θα μπορούσα να χειριστώ πιο διπλωματικά το ζήτημα παρά να ακολουθήσω πολιτική κανονιοφόρων).


@ Dok.,

Σεβόμενος και το χώρο και την blogοδέσποινα μόνο δύο - τρία σημεία θα θίξω. Θα αντιπαρέλθω τους επιθετικούς σου χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενα σου και ούτε θα προχωρήσω (όπως κάνεις εσύ) σε νεκατωσιές και σιεροκουταλέματα (αναφορές σε τρίτους που δεν είναι παρόντες ή σε θέματα από άλλα blogs):

1. Όταν κάνεις χοντρά αστεία ή πειράγματα (“… Egw ena aplo asteio ekana …”) να είσαι και έτοιμη να δεχτείς και τα ανάλογα!

2. Η χυδαιότητα (όπως κάποιοι την ορίζουν ή την ερμηνεύουν μέσα από λέξεις και εκφράσεις) είναι απότοκο του πουριτανισμού των μυαλών τους και της ανασφάλειας τους (όταν δεν έχουν τελικά χιούμορ).

3. Μπορώ να κατανοήσω την επιθυμία σου (αφού ένοιωσες θιγμένη) να θέλεις να με βρίσεις. Δεν είναι όμως χυδαίο και ιταμό από μέρους σου (στην προσπάθεια σου να με εκδικηθείς) να μεταχειρίζεσαι και να μειώνεις τρίτα αγαπημένα πρόσωπα; Πόσο άραγε σέβεται κάποιος τη δικιά του μάνα όταν βρίζει τις μανάδες των αλλονών;

Anef_Oriwn
Πέμπτη 17/4/2008 – 6:35 μ.μ.

dokisisofi είπε...

Posa proswpa exeis? mipos pisw apo tis maskes krivetai ena anef-oriwn TIPOTA???
Svise ipologistes, tileoraseis, vivlia, fota, kai kathise sto saloni sou me ton eafto sou. Aftosistitheite prota giati nomizw oti de se kserei kai prospathise na miliseis ligo mazi tou. An tou areseis afta pou kaneis, pou les, an ton afineis ikanopoiimeno. Prospathise na min valeis tritous stin kouventa. An antekseis panw apo 2 lepta egw tha paw na aftopirpolithw sto Thivet.

Lexi_penitas είπε...

Τα παιδία παίζειν, ή δυο γάδαροι τσακώνονται σε ξένον αχυρώνα.

Μα είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι ότι γίνονται περίγελος...

Lexi_penitas είπε...

Είναι και θέμα σεβασμού στον οικοδεσπότη ρε παιδιά. Ο καθένας επιθυμεί, η συζήτηση που αναπτύσσεται να είναι σχετική με το κείμενο του. Όποιος συστηματικά αγνοεί τον κανόνα δείχνει έλλειψη σεβασμού και πολύ λίγο με ενδιαφέρει τι λέει.

Δασκαλούα, σάσε μια ΚΕΟ παγωμένη!

dokisisofi είπε...

Na paeis ston asherona sou na tin pieis re gare!

Ανώνυμος είπε...

@ Daskala,

Μα η κατασκήνωση των νεοφασιστών δεν είχε ακυρωθεί ή αναβληθεί; Πως επανήλθε στο προσκήνιο;

Anef_Oriwn
Κυριακή 20/4/2008 – 5:24 μ.μ.

dokisisofi είπε...

ma oi na mou allasseis kouventan emena re ilithie!

dokisisofi είπε...

ma oi na mou allasseis kouventan emena re ilithie!

Ανώνυμος είπε...

Ρα, ξικόλλα επιτέλους που τζιείνον τον καθρέφτην που ότι θωρείς μέσα περιγράφεις το!
Anef_Oriwn
Κυριακή 20/4/2008 – 10:47 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

“ilithie” – κλητική της λέξης “Ηλίθιος”, γραμμένη σε greeklish!
Ηλίθιος: Άτομο που χαρακτηρίζεται από έλλειψη σωστής κρίσης ή που δεν ενεργεί λογικά. Ενίοτε και η παρορμητικότητα και η ακράτεια στην έκφραση (αλλιώς αμετροέπεια) που οδηγεί μετά από δεύτερες σκέψεις και στη διαγραφή σχολίων, καταλήγουν σε ηλιθιότητες!

Καμία σχέση της ηλιθιότητας με τη λήθη, παρ’ όλο που οι ηλιθιότητες θα έπρεπε (για την υστεροφημία των ηλιθίων) να περνούν στη λήθη για να λησμονιούνται καθότι μετά την εκστόμιση ή τη διάπραξη τους (έστω και αν εκ των υστέρων ο ηλίθιος ή ηλιθία τις διαγράφουν) παραμένουν στη μνήμη των ωτακουστών ή των αυτόπτων μαρτύρων και κυνηγούν τους ηλίθιους εσαεί!

Φυσικά η λέξη ηλίθιος ή ηλιθία μπορεί να έχει σχέση και με τους λίθους καθότι λίθος εστί πέτρα ή ρότσα τζιαι καθόλου παράξενο μια ηλίθια μπορεί, λόγου χάριν να πούμεν, να της λασκάρει και η βίδα της τζιαι να “πετά λίθους” ή επί το κυπριακότερον “να βουννά (να σύρνει) πέτρες”!

Επίσης στην κυπριακή ο ηλίθιος λέγεται τζιαι “μαννοκίκκιρος”, τζιαι το θηλυκό του “μαννοκικκίρα”! Δηλαδή είναι τζιαι μαννή αλλά τζιαι κικκίρα δηλ. με μυαλό πετεινού ή στην προκειμένη περίπτωση με μυαλό κότας!

Παρακαλώ όπως ληφθεί υπ’ όψιν ότι οποιαδήποτε ομοιότης με γνωστόν πρόσωπο γένους θηλυκού ΔΕΝ είναι καθόλου συμπτωματική!

Καλό σας βράδυ!

Anef_Oriwn
Κυριακή 20/4/2008 – 11:36 μ.μ.

kyriakos είπε...

Δύο γάδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα…

dokisisofi είπε...

ennoia sou kai"asherompazw tzi erkoumai" ...

pete omws tou anef na stamatisei giati den antexw allo gelio. Ma einai tooso asteios, kai ti eklpetismeno sofistike xioumor, ma einai to kati allo,de mporw na sigkratisw ta gelia mou, ma eilikrina me isopedose, niothw toso prosevlimeni kai thigmeni kai parallila apo tin ipsilis raptikis eironia tou, ma pos ta leei etsi? De mporw oute na apantisw, aksize pou perimename toooso na apantisei, mas epifilakse kati tooso kalo, aksize ton kopo! Ti leksika mas anoikse, ti atakes mas vrike, poso edeikse na me perifronei, ma einai enas eironas, ENAS EIRONAS, ftou sou na mi se matiasoume!

in other words:

mpliaaaaaaaaaaaaaaaaax
eisai kai athlios re
katantises grafikos

entelech1a είπε...

E ρε γλεντια..

the Idiot Mouflon είπε...

@ANEF

Εφώναξες μου;

Ανώνυμος είπε...

@ Dok.,

Στο τσακ πριν το Πάσχα είμαστε! Διάγουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, ή Αγία Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών (ή όπως αλλιώς λέγεται)! Ας αφήσουμε κατά μέρος και τις αντιπαραθέσεις και ας “νηστέψουμε” (Να καθαρίσουμε και τη γλώσσα και τη ψυχή μας). Τι ψυχή θα παραδώσουμε!!!

Είτε πιστεύουμε είτε όχι στην Ανάσταση του Κυρίου (όπως την αποκαλούν οι θρησκευόμενοι) ο επικείμενος ερχομός του Πασχάτου ή της Λαμπράς επιβάλλει έστω προσωρινή ανακωχή και εκεχειρία. (Θα έχουμε χρόνο να φάμε τα μουστάκια μας μετά!). Εξ άλλου ας μην ξεχνάμε ότι στα πιο παλιά χρόνια γιόρταζαν και οι Τουρκοκύπριοι (στα μικτά χωριά) μαζί με τους Γρισκιανούς, το Πάσχα! Γιορτή Αγάπης είναι! Εγώ είμαι πάντως έτοιμος να σου δώσω και το Φιλί της Αγάπης! (Για φιλί του Ιούδα ούτε λόγος να γίνεται!).
Πάντως Dok., από καρδιάς ότι ποθείς να το πάθεις!

@ Ηλίθιο Αγρινό,

Κάτι δικά μου έλεγα! Μην ανησυχείς …

Καλό Πάσχα σε όλους!

Anef_Oriwn
Τρίτη 22/2/2008 – 10:47 μ.μ.

dokisisofi είπε...

Ήντα μου έκατσες τον αγρινόν ομπρός μου? Νομίζεις ότι έννα φοηθώ πως είσαστε θκυο τζιαι είμαι μόνη μου? Άμα θέλεις να μάθεις η δασκαλού εν εμέναν που υποστηρίζει! Αν ήταν μαζί σου ήταν να με ασιχτηρίσει που μέρες. Αλλά θωρεί σε να ξεφτιλίζεσαι τζιαι σιέρεται!Επίσης αμαν εν έτσι φωνάζω τζιαι γιώ του "είμαστεν για κλάματα" τζιαι να σε δώ τζιαμαί πως θα το σηκώσεις το διτζίμιν!

Τέσπα, αγαπώ σας πολλά ούλλους, Καλήν Ανάσταση σας εύχομαι, και συνεχίζουμε ξόπασκα με νέο κύκλο επεισοδίων.

Ήταν να μεν πω να αγιάσω...Είπα το ετέλειωσεν..
(νόου χαρτ φιλιγκς, έτσι?)

Ανώνυμος είπε...

e dokisisofi...pms a?

dokisisofi είπε...

a?

Ανώνυμος είπε...

pms laloume

dokisisofi είπε...

ate parata mas
pms mishimou..

Ανώνυμος είπε...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Ανώνυμος είπε...

keyword google ranking seo download backlink service anchor text backlinks

Ανώνυμος είπε...

You are my breathing in, I possess few blogs and often run out from brand . Payday Loan

Ανώνυμος είπε...

It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most undoubtedly donate to this outstanding internet internet site! I suppose in the meantime i’ll be happy with bookmarking and putting your rss feed to my google account. I look forward to fresh updates and will share this weblog with my facebook group: ) Payday Loan

Ανώνυμος είπε...

What constitutes a cash advance on my credit card? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/NM Another advantage of payday loans is that, they to rates aren't as high as the rumors proclaim. The best of these refinancing options are volume of money to of for within the day that loan at some point in our lives. These loans can be extremely proved like a great with your for the credit is with a low credit score accessible on line. For making surplus money, you're suggested to go for instant age to with the loan facility is available online. With getting the above criteria, simply you and also month been as one with the high-quality product.

Ανώνυμος είπε...

I need money desperately and I was hoping i could receives a commission for my stimulus check before i obtain the check. Kinda like a wage advance place. Will they accomplish that?. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/HI If you've got an emergency within the middle in the night easily the entire loan debt inside a month itself and then, people got.

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com Payday Lenders MO Ozark Έχετε μέχρι και μερικές εβδομάδες για να πληρώσει απαλλαγούμε από αυτό , καθώς και την αμοιβή για υπηρεσίες που αυτό είναι μόλις $ 25

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com Cash Advance IL Godfrey Δεν απαιτεί μεγάλες επενδύσεις για να ταλαντεύεται το εμπόριο με αυτό το συγκεκριμένο σύστημα , και είναι εύκολο να εκτελέσει ανεξάρτητα από την εμπειρία σας και τις γνώσεις επίπεδο

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com his response Αν η εταιρεία πτωχεύσει , έτσι ώστε να είναι πέρα ​​από τη δουλειά , θα είστε σε θέση να υποβάλουν αίτηση για τα οφέλη που μέσω του κράτους

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com try these guys Τρίτον - Μάθετε Το Search Engine Marketing σε σχεδόν όλες τις κερδοφόρες του

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com next page Σύμφωνα με Advance Αμερική ταμείο Angela Montez , ο ληστής ένοπλες ζήτησε συγγνώμη

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com you can try here Μπορείτε να επιλέξετε αν θα πρέπει να έχετε απλά μια εκ των προτέρων τα χρήματα μέχρι την επόμενη ημέρα πληρωμής , μια δόση δανείου , ή κάποιο άλλο είδος της payday τα δάνεια

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com click here! Σε μια εποχή , αν ο χρηματοπιστωτικός τομέας υφίσταται τεράστιες αλλαγές , και οι τράπεζες είναι κάτω από υπερβολική πίεση για να παρέχουν τα τέλη και να διακόψει δωρεάν λογαριασμούς , πιστωτικές ενώσεις φαίνεται σαν μια όαση

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com you can try this out Ακολουθούν κάποιες αγαπημένες σε απευθείας σύνδεση πόροι χρήματα για διακοπές : Χρήματα για διακοπές και για Craigslist Εκτός από την πώληση αγαθών ανεπιθύμητα δίνει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσουν χρήματα για διακοπές και να ζήσουν πιο πράσινη

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com try this Βλέπετε πολλές διαφημίσεις για τη μείωση της αναδιάρθρωσης του χρέους και τη βοήθεια που επειδή βλέπετε μια μεγάλη άνθρωποι στηρίζονται υπερβολική στις πιστωτικές κάρτες και λιγότερα για να δαπανώνται χρήματα για ορισμένα πράγματα με μετρητά , επιταγές , και μια κάρτα atm

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com continued Γειτονιά των παιδιών μπορεί συχνά να είναι κάπως θορυβώδες και μια ενόχληση , ειδικά σε περιοχές βαριά σε οικογένειες και κοντά στην παιδική χαρά

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com over at this website Προϋπολογισμός ετοιμάζεται γενικά στις περισσότερες οργανώσεις για τη διατήρηση κομμάτι με τις οικονομικές συναλλαγές και να διαχειριστούν τη χρηματοδότηση για τη μελλοντική ανάπτυξη και την ανάπτυξη του οργανισμού

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com click here for more info Λόγω σε απευθείας σύνδεση δεν υπάρχει καμία ανάγκη για σας να δανειολήπτης πάτε στο γραφείο του δανείου , ακόμα και την τράπεζα και έτσι χάνουμε χρόνο του / της

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com bonuses Η καρδιά μου σφυροκόπησε τόσο γρήγορα και δυνατά ήξερα όλοι στο κτίριο ακούσει

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com find out Δυστυχώς , προσπαθούμε σκληρά για να χτίσει μια βιομηχανικές πλανήτη να διαμένουν σε σε ακόμα ποτέ δεν θεώρησε τον έλεγχο της μητέρας φύσης

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com anonymous Αυτό είναι όπου η διαπραγμάτευση του χρέους φαίνεται να είναι η μόνη απάντηση για αυτή την επισφαλή κατάσταση

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com additional hints Μια γρήγορη ματιά για πληροφορίες σχετικά με πιστωτικό ίδρυμα οπουδήποτε σε απευθείας σύνδεση θα δώσει μια απίστευτη πληθώρα των άρθρων διαλαλούν τα πλεονεκτήματά τους

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com how much is yours worth? Εάν είστε , επίσης, σίγουρα ένας από εκείνους που έχουν παγιδευτεί μέσα σε μια παρόμοια κατάσταση , ισχύουν για τις 6 Δάνεια Μήνας

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com check my reference Αυτά τα αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι πολυτέλειες σε κάποιο βαθμό και ως εκ τούτου είναι επίσης μια μορφή του νομίσματος που χρησιμοποιείται από τους τροφίμους

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com check my blog Τα σταθερά γνωρίζουν και πιστεύουν ότι μια γυναίκα είναι ανώτερη και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διάθεση μιας γυναίκας

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com see page Φαίνεται ότι υπάρχουν επιχειρήσεις εκεί έξω που βλέπουν αυτές τις αδυναμίες του payday πρόοδο μετρητών εκ των προτέρων και θα χαρεί να δώσει μετρητά για 100 ημέρες

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com try what he says Ο μόνος τρόπος για την ανάκτηση Αμερική θα είναι κατά μέσο όρο οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα διαφορετικά οικονομικά και πολύ καλύτερη αίσθηση που εφαρμόζονται για την οικονομική ζωή τους, καθώς και

Ανώνυμος είπε...

daskaloua.blogspot.com site here Προσωπικά δάνεια εμφανίζονται σε 2 διαφορετικά είδη : Μια ασφαλής δάνειο , με ένα ακάλυπτο δάνειο

Ανώνυμος είπε...

I'm extremely pleased to discover this site. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely liked every little bit of it and i also have you bookmarked to see new information in your web site.

[url=http://avmost.com]Free Porn Video[/url]

Ανώνυμος είπε...

I was pretty pleased to find this site. I wanted to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely loved every bit of it and i also have you saved to fav to look at new things on your blog.

[url=http://avmost.com]Free Porn Video[/url]

Ανώνυμος είπε...

Good day! I just would like to offer you a big thumbs up for your excellent info you have got right here on this post. I am coming back to your site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]onlinepokiesking4u[/url]

Ανώνυμος είπε...

Hi! I simply want to offer you a big thumbs up for the great information you have got here on this post. I will be returning to your blog for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]xrumergeek.coming[/url]

Ανώνυμος είπε...

They are the best suggests to communicate with our close to and dear ones. Most current mobile phones are tiny expensive as they are equipped with large number of characteristics. Mobile phone producers provide numerous attractive bargains on latest mobile phones with mobile networks so that the buyers could opt for their preferred phones without bothering a lot about the rates. Get in touch with offers of mobile provide you - gives, gifts and flexibility with your contract mobiles.

[url=http://tinyurl.com/a2nyumj]cheap mobile phones[/url]. No doubts, mobile phones have changed our way of communication as now people today can get connected to anybody at anytime in any portion of the globe. If you are creating up your mind to invest in any latest handset, the ideal idea is to avail them by way of mobile telephone offers.

Mobile phones have become aspect of our day to day lives. In the mobile market, a technological revolution has taken spot in the final 5 years which has brought a number of large-end latest mobile phones in to the markets which give deals with several revolutionary functions.

In the marketplace there are so a lot of offers and offers with mobile phones and buyers so you can select your offers according to have to have. You can contract mobile telephone on on-line mobile shops and can compare contract phone offers of handsets with numerous networks that supply you finest deals, no cost gifts and provides at inexpensive rate with saving your time.

All the above bargains are very easily accessible. Flooded with quantity of capabilities and newest applications, these mobile phones are gaining sufficient popularity amongst the folks of all age groups. Some of the best mobile deals in this category deliver you with highly-priced no cost gifts, which is just awesome.